villa in spanje

Een villa kopen in Spanje via een Nederlandstalige projectontwikkelaar

Als je van plant bent een villa te kopen in Spanje is er een nauwkeurige planning en voorbereiding nodig. Dit is niet iets wat je elke dag doet. We helpen je graag bij de stappen die je eerst moet nemen, maar het is duidelijk dat communiceren en onderhandelen met een Nederlandstalige projectontwikkelaar zoals Iberis Projects in Spanje belangrijke voordelen heeft.

Informatie verzamelen

Uiteraard verzamel je eerst informatie over het gebied waar je een villa of appartement wilt kopen. Misschien heb je mooie huizen gezien, maar weet je niets over deze omgeving of de mensen die er wonen. Zijn deze voornamelijk Spaans of Nederlands? Dit zijn belangrijke dingen. Zeker als je er permanent wilt wonen, is het fijn dat je ook de lokale bevolking en haar gewoonten begrijpt. Het is fijn om te weten waar het huis staat als het gaat om winkels en andere belangrijke zaken (zoals dokters of ziekenhuizen). Op het eerste gezicht misschien niet belangrijk, maar als je er woont, kom je snel op dit punt terug.

Een Nederlandstalig projectontwikkelaar inschakelen

Je denkt misschien dat dit iets is voor later, maar dat is niet het geval. Door vroeg in je planning een Nederlandstalige projectontwikkelaar in te schakelen, kun je veel geld en tijd besparen. Iets waar je in het begin misschien niet meteen aan denkt, maar het is wel heel belangrijk. Door de kiezen voor een Nederlandstalige projectontwikkelaar zoals Iberis Projects moet jezelf niet op zoek naar geschikte plaatsen voor je villa en heb je in ieder geval geen last van communicatieproblemen.

Als Iberis Project de projectontwikkelaar van je keuze is zal er direct een klik zijn. Dit is heel belangrijk omdat je voor een langere tijd met de projectontwikkelaar te maken zult hebben. Het is van groot belang dat jullie elkaar begrijpen. De projectontwikkelaars in Spanje zijn je ogen en oren tijdens de bouw van je villa in Spanje. Iberis Projects is graag van dienst voor je. Voor hen is een transactie een transactie en ze luisteren altijd goed naar de wensen van hun klanten en het opgegeven budget. Ze zetten je wensen op de eerste plaats.

iberis projects spanje

Waar staat Iberis Projects voor

De kernactiviteit van Iberis Project is he latent bouwen van hoogwaardige moderne villa’s. Vanaf het ontwerp tot de volledig afgewerkte villa wordt er onderhandeld met de klant. Iberis Projects werkt alleen maar met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat klanten in alle opzichten een hoog niveau van kwaliteit, service en aandacht krijgen.

Het Spaanse hoofdkantoor bevindt zich in de buurt van Marbella, wat een ideale uitvalsbasis is om de hele Costa del Sol te bestrijken. Het team achter Iberis Projects heeft een lange traditie in het bouwen van villa’s in Zuid-Europa, met veel projecten aan de Franse Rivièra en de Costa del Sol.

iberis projects villa spanjeIberis Projects hecht veel waarde aan volledigheid en nauwkeurigheid. Dat betekent heldere bouwcontracten, juiste plannen en correcte kostenramingen. Door het gebruik van duurzame materialen kan Iberis Project op lange termijn waarde toevoegen aan je vastgoedbelegging.

Ze blinken uit in de prefabricage van bouwcomponenten van beton en staalconstructies, waardoor uitstekende en hoogwaardige eindresultaten worden behaald. De grote open ruimte wordt niet ontsiert door de steunpilaren, zodat je ten volle kunt genieten van het mooiste landschap. Deze elementen worden geproduceerd in fabrieken van hun partners in België, Frankrijk en Duitsland.

Ze zijn altijd de pionier geweest van de nieuwste bouwtechnologie. Sinds juni 2013 worden in Spanje EPC-normen toegepast en ze zijn de eerste aan de Costa del Sol die de hoogste kwaliteitsnormen toepassen voor isolatie, energie en levenskwaliteit.

Door de beste, meest economische en kosteneffectieve technologieën te gebruiken krijgen de villa’s van Iberis Project al jarenlang een A-label. Het gebruik van warmtepompen, zonne-ernergie en een goede ventilatie kunnen ze dit label behalen.

In combinatie met de geïsoleerde betonnen wand, ook “hot wall” genoemd, worden het laagste energieverbruik en maximaal comfort gerealiseerd. De klanten worden vooraf goed geïnformeerd over het gebruik van de nieuwste technologieën.

Voor het interieur van je villa schakelt Iberis Project interieurontwerpers in die met de klant verschillende binnenafwerkingen kunnen bespreken.

Bespreek je wensen met de projectontwikkelaar

Met een door de klant opgestelde wensenlijst gaan ze graag voor je op zoek naar de meest geschikte woonruimte, tuin, zwembad …. Natuurlijk kun je zelf door meerder brochures bladeren die je kunt downloaden. Daarin krijg je een zicht op wat de mogelijkheden zijn. Met je Nederlandstalige projectontwikkelaar kun je makkelijk onderhandelen over de afwerking van je villa op basis van je budget.

Natuurlijk kun je alles zelf bedenken, maar er zijn altijd dingen waar je niet meteen aan denkt. Dan is het handig om een ​​ontwikkelaar te hebben die je eigen taal spreekt. Een huis kopen in Spanje is heel wat anders dan een huis kopen in Nederland, België, …. Je krijgt te maken met andere zaken waar je waarschijnlijk weinig of niets van af weet. Veel mensen hebben dikwijls een droom in hun hoofd die hen verhindert helder te denken. Voor mensen betekent Spanje zon, blauwe lucht, zee en strand! Maar je mag niet vergeten dat het in Spanje ook koud kan zijn en het kan regenen. Dit is allerminst prettig als je overwintert in Spanje en de verwarming in je woning niet aanwezig is of niet werkt.

Als je toch in Spanje bent …

Als je een reis maakt naar Spanje kun je eventueel een afspraak maken met Iberis Project om enkele villa’s te bezichtigen. Natuurlijk wil je ook naar de omgeving kijken. Waar zijn goede restaurants, hoe ver is het van het strand en is er een supermarkt in de buurt. Je moet het huis ook decoreren met meubels en verschillende andere zaken. Je kunt het uitbesteden, maar je moet het wel eerst selecteren, bestellen en kopen. Alleen zo kun je van je huis in Spanje je thuis in Spanje maken.

Als je een huis koopt en naar Spanje wilt emigreren, moet je ook zaken regelen voor je zorgverzekering, uitbetalingsinstantie en verschillende zaken die met je nieuwe villa te maken hebben. Wanneer je een hypotheek nodig hebt voor de aankoop van een Spaans onroerend goed dien je hiervoor ook contact op te nemen, wanneer nodig kunnen ze je aanbevelen bij de juiste bank.

Soortgelijk bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.