natuurlijke producten gewicht

Gewicht verliezen is fijn, maar vaak komen de kilo’s er snel terug bij. Toch hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn om op gewicht te blijven. Zeker niet als je daarvoor de juiste natuurlijke producten gebruikt. Vraag jij je af welke natuurlijke middelen je goed kunnen helpen met het onder controle houden van je gewicht? Lees dan snel verder, want je komt het te weten in dit artikel!

ginseng en supplementen1. Ginseng

Ginseng is een plant die het metabolisme versnelt. Daardoor is het niet alleen een van de beste natuurlijke middelen om te gebruiken voor het onder controle houden van je gewicht, maar ook om gewicht te verliezen. Er zijn verschillende soorten die je kan gebruiken, maar de Siberische ginseng is de beste, omdat deze je ook een natuurlijke energieboost geeft.

Je kan ginseng rauw eten, maar het heeft een bitterzoete smaak die niet iedereen aanspreekt. Om die reden wordt het vaak in poedervorm verkocht. De beste manier om ginseng binnen te krijgen, is dus door dit poeder te kopen en een beetje ginseng in je gerechten te strooien. Zo profiteer je van de helende krachten zonder dat je gerecht slecht smaakt! Natuurlijk is een andere leuke optie om een goede ginsengthee aan te schaffen – lekker én een goede manier om alle gezondheidsvoordelen te ervaren!

2. Selderijthee

Selderijthee is een fantastisch natuurlijk product om je te helpen met het behouden van je gewicht. Maar het consumeren van selderijthee heeft ook nog enkele andere voordelen. Zo helpt het bij het binnen de perken houden van glucose en het reguleren van de bloeddruk. Daarnaast vermindert het reumatische klachten.

Voor het beste effect kan je het toepassen als een soort detox kuur. Dan dien je de selderijthee als enige vloeistof in te nemen voor drie dagen aan een stuk. Maar dat hoef je zeker niet te doen. Je kan ook gewoon regelmatig de groente eten of het toevoegen aan een soepje. Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit hoe je de selder gebruikt. Het is vooral belangrijk dat je kiest voor wat jij zelf het lekkerst of makkelijkst vindt.

aardbeien3. Aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen ontzettend lekkere vruchten, ze zitten ook nog eens boordevol mineralen, vitaminen en voedingsvezels. Ze houden je eetlust in toom, omdat ze zorgen voor een meer stabiele bloedsuikerspiegel – ook goed voor mensen die last hebben van diabetes mellitus. Ze helpen je dus ook op een gezonde manier afvallen. Een stabiele bloedsuikerspiegels kan bovendien het ​​risico op diabetes verminderen. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast houden aardbeien je dankzij hun vele vitamines, vezels en mineralen gezond.

Aardbeien kan je zo op eten. Als je er slechts enkele per dag eet, heeft dit al een significant effect op je gezondheid. Uiteraard is het ook mogelijk om ze te verwerken in een fruitslaatje of andere desserten. Een erg makkelijke manier om je aardbeien binnen te krijgen, is door ze te gebruiken in een heerlijke smoothie. Houd er wel rekening mee dat je beter nooit meer dan acht aardbeien per dag eet. Daarnaast eet je ze het best in combinatie met eiwitrijke voeding, zoals onbewerkte noten of een stuk kaas.

Soortgelijk bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.